Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Parovi četvrtfinala

Islandska čarolija se nastavlja, na redu je domaćin Francuska

Njemačka - Slovačka
Foto: Reuters
1/18
27.06.2016.
u 23:08

Prvi četvrtfinalni susret na Euru igra se u četvrtak (Marseille) između Poljaka i Portugalaca

Europsko nogometno prvenstvo u Francuskoj nastavljaja se četvrtfinalnim utakmicama. 

Prvi susret igra se u četvrtak (Marseille) između Poljaka i Portugalaca, koji su u osmini finala pobijedili vatrene (0:1). Poljska je prolazak izborila protiv Švicarske nakon jedanaesteraca (5:4, 1:1).

U petak (Villeneuve d'Ascq) igraju Wales i Belgija. Velšani su se u četvrtfinale provukli pobjedom protiv Sjeverne Irske autogolom McAuleyja (1:0), dok su Belgijci očitali lekciju Mađarima (4:0).

Šlager četvrtfinala igra se u subotu (Bordeaux) između Njemačke i Italije. U osmini finala Nijemci su nadigrali Slovake (3:0), a Talijani su nakon 22 godine pobijedili Španjolce (2:0) i aktualne europske prvake poslali kući.

Islanđani su definitivno postali hit na Euru. Nakon što su u četvrtoj minuti sudačke nadoknade pobijedili Austriju (2:1) i prošli u drugi krug, u osmini finala su nadigrali Engleze.

Island je pobijedio Englesku (2:1) i izborio četvrtfinale u kojem će igrati protiv domaćina Francuske, koja je bila bolja od Irske (2:1). Utakmica se igra u nedjelju.

Parovi četvrtfinala (sve utakmice igraju se u 21 sat): Poljska - Portugal (30.6.), Wales - Belgija (1.7.), Njemačka - Italija (2.7.), Francuska - Island (3.7.)

Komentara 7

AL
alexije
01:05 28.06.2016.

Island ima10%😕sanse da pobijedi francuze,a i to je mnogo.

DU
Deleted user
23:35 27.06.2016.

Talijanima je trebalo 22 godine da dobiju spanjolce? Isto kao Hrvatskoj ali sto to sada vrijedi. Inace Hrvatska nikada nije dobila Portugal, Brazil i Francusku.

UN
unbekant
07:14 28.06.2016.

Subotnji susret je finale,prije finala,sastaju se po meni dvije najmocnije nogometne nacije svjeta,ja sam ljubitelj Njemackog stila igranja,i siguran sam da svabe uzimaju EU-prvenstvo,oni su ipak po meni najmocnija nogometna sila,daleko ispred sviju,zaista carobnjaci su na terenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije