Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Sada ili nikada'

Rene Bitorajac uoči utakmice sa Češkom napravio novu navijačku pjesmu

Rene Bitorajac
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
16.06.2016.
u 13:24

U nadi da će se jednom prolomiti stadionom "i ajmo sada ili nikada", sa svom svojom ekipom želim našoj repki da u Francuskoj dogura do kraja! – rekao je Rene Bitorajac.

Kako bi dao podršku Vatrenima, Rene Bitorajac snimio je novu navijačku pjesmu „Sada ili nikada“ koju pjeva s Matkom Čovićem. Tekst i glazbu je napisao Rene Bitorajac, a aranžman potpisuje Marko Gaćina.

Bitorajac često prati hrvatsku reprezentaciju s tribina, a i ovog puta potegnuo je do Francuske gdje će uživo bodriti Čačićeve izabranike protiv Češke.

- Iako redovito i vjerno pratim našu repku i navijam s tribina, ove sam godine dobio inspiraciju i otišao korak dalje i snimio navijačku pjesmu. U nadi da će se jednom prolomiti stadionom "i ajmo sada ili nikada", sa svom svojom ekipom želim našoj repki da u Francuskoj dogura do kraja! – rekao je Rene Bitorajac.

>>Brozović je ‘kafanski čovjek’ koji je na Euru odlučio ne piti

>>'Da imate napadača poput Šukera, sigurno biste igrali u finalu Eura'

Komentara 23

ĆA
ćaćaća
13:35 16.06.2016.

njegova repka se nije plasirala..udbaško dete...

DU
Deleted user
13:45 16.06.2016.

nebitan si

Avatar fijolica
fijolica
13:51 16.06.2016.

Što si ovaj lik umišlja?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije