Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatska – Španjolska

Branitelji, bivši specijalci, krenuli u Francusku da bi spriječili huligane u izgredima?

neredi
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
21.06.2016.
u 13:43

Na prošloj utakmici grupa Livnjaka suprotstavila se huliganima koji su odlučili prekinuti utakmicu. Nadajmo se da neće ponovno doći do sukoba na tribinama.

Hrvatska večeras na stadionu Matmut Atlantique u Bordeauxu igra zadnju utakmicu grupne faze Europskog nogometnog prvenstva protiv Španjolske, a nakon nereda koje su izazvali hrvatski huligani u Saint Etienneu, Dalmatinski portal piše kako se najmanje dvadesetak veterana Domovinskog rata uputilo u Bordeaux kako bi spriječilo da do toga ponovno dođe. 

Riječ je uglavnom o bivšim specijalcima koji su pretežito navijači Dinama i Hajduka. Kažu da njihov motiv odlaska u Francusku nije zaštita lika i djela Zdravka Mamića nego revolt jer smatraju da su akcije poput one viđene na utakmici s Češkom svojevrsni napad na Hrvatsku. Borba s čelnicima HNS-a, prema njihovu mišljenju, ne smije ugrožavati hrvatsku reprezentaciju.

Na prošloj utakmici grupa Livnjaka suprotstavila se huliganima koji su odlučili prekinuti utakmicu. Nadajmo se da neće ponovno doći do sukoba na tribinama. 

>> HNS izdao upute za hrvatske navijače u Bordeauxu

Komentara 77

MA
Manolo46
13:56 21.06.2016.

Otišlo je 6 autovusa branitrelja, oko 300 ljudi, i opet će braniti Hrvatsku. Danas ne bi valjalo biti u koži onog tko se usudi rušiti i paliti, jer imati 300 ratnih specijalaca za protivnike nije kao kad su s druge strane jednako pijane i drogirane kreature.

Avatar mojrodjo
mojrodjo
14:26 21.06.2016.

I ekipa starijih bbb i istocnog zg je otisla. Haha huligani posolite baklje jer cete ih pojest.

DU
Deleted user
14:19 21.06.2016.

Dakle, Hrvatska je ugrožena i trebaju pravi ljudi stati u njenu obranu. Svaka čast braniteljima! Ugledajmo se svi na državu Izrael, kao se čuva zemlja i narod, kako se kažnjavaju antidržavna djelovanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije