Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svaka čast

Potez dana! Mali Portugalac osvojio srca navijača širom svijeta

Navijači
Foto: Reuters/PIXSELL
1/11
11.07.2016.
u 09:33

Ederov pogodak bio je potez finala, a potez večeri dogodio se nakon utakmice. Mali je Portugalca svojom gestom osvojio srca mnogih navijača širom svijeta

Portugal je osvojio europski naslov pobjedom u produžetku nad Francuskom (1:0). Junak utakmice bio je napadač Eder koji je u 109. minuti sjajnim udarcem svladao francuskog vratara Huga Llorisa. 

Francuski su igrači nakon poraza bili neutješni, a teško je bilo i navijačima koji su bili uvjereni u pobjedu svoje reprezentacije.

Ederov pogodak bio je potez finala, a potez večeri dogodio se nakon utakmice. Mali je Portugalac svojom gestom osvojio srca mnogih navijača širom svijeta.

 

Zato je nogomet najljepša momčadska igra na svijetu!

>>Uskočio na teren i prekinuo utakmicu, zaštitari ga svladati

Komentara 7

Avatar mali322
mali322
10:06 11.07.2016.

Bravo mali čovječe!

MA
Majur
10:25 11.07.2016.

Bravo dečko!!

KT
KTM
13:39 11.07.2016.

Mali čovjek,ali LJUDINA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije