Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shrvan zbog neuspjeha

Pročitajte dirljivu poruku Luke Modrića hrvatskim navijačima

Luka Modrić i Cristiano Ronaldo
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/5
27.06.2016.
u 15:02

– Beskrajno sam tužan što vas nismo usrećili rezultatom. Uz nadu da će vaša fantastična podrška i zajedništvo opet biti naša snaga, i u idućem ciklusu dati ćemo sve od sebe – napisao je Modrić

Luka Modrić bio je shrvan nakon poraza od Portugala u osmini finala Eura, a fotografije njegovih suze obišle su svijet. Ipak, danas je skupio snagu da se obrati navijačima i zahvali na potpori. 

– Priuštili ste nam navijačku podršku koja se pamti cijeli život. Pružili ste nam riječima neopisiv osjećaj zajedništva, pripadnosti i ponosa igranja za Hrvatsku – napisao je Realov veznjak na Instagramu te dodao:

– Beskrajno sam tužan što vas nismo usrećili rezultatom. Uz nadu da će vaša fantastična podrška i zajedništvo opet biti naša snaga, i u idućem ciklusu dat ćemo sve od sebe kako bismo vam igrom, ali i rezultatom, zahvalili što ste uz nas. Do tada, ljudi, iskreno vam hvala.

Modrić je nakon utakmice s Portugalom izjavio kako Hrvatska nije zaslužila završiti natjecanje na takav način.

– Zaslužili smo više jer smo bili bolja momčad. Imali smo inicijativu i više prilika, a oni su zabili gol iz jedne sretne kontre.

Smatra kako ovo nije bila zadnja prilika ove generacije jer ubrzo kreću kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

– Teško je sada kazati da je ovo zadnja prilika ove generacije. Biti će još prilika. Moramo se okrenuti budućnosti, vrlo brzo nas čekaju nove kvalifikacije – zaključio je Modrić.

>>Jeste li primijetili ovaj detalj? Pogledajte što su prije gola napravili Ronaldo i strijelac Quaresma

>>Evo što je legendarni Maradona kazao o porazu Hrvatske

 

Komentara 76

CR
crodijaspora
15:28 27.06.2016.

Hvala i vama Luka vi ste ponos Hrvatske.

Avatar George Bailey
George Bailey
15:38 27.06.2016.

Borili ste se pošteno i hrabro. To je najvažnije. Idemo dalje, bit će još prigoda.

PR
PraviPlavi
15:31 27.06.2016.

Čačić kao i svi dosadasnji izbornici pati od kompleksa manje vrijednosti. dobije ozbiljnijeg protivnika u knockout fazi i koljena mu se zatresu. pocne taktizirati i potpuno usere stvar. izbornik sa danasnjom ponudom reprezentativaca mora biti dovoljno drzak da I na njemacku postavi ekipu za 3:0 pobjedu. pa sto bude bude. takav mu stav nitko nebi zamjerio. da ispadamo zbog straha je neoprostivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije