Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Falilo je malo sreće

Predsjednica tješi vatrene: I u pobjedi i u porazu - Hrvatska je uz vas!

Kolinda Grabar Kitarović - Milan Bandić
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/6
26.06.2016.
u 11:20

Hvala vam, Vatreni! Glavu gore! Falilo je samo malo srece. I u pobjedi i u porazu - Hrvatska je uz vas!! - napisala je hrvatska predsjednica

U navijačkoj zoni na Trgu bana Jelačića dvoboj osmine finala na Euru između Hrvatske i Portugala u subotu su pratili hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić

S obilježjima hrvatske reprezentacije bodrili su vatrene. Poraz od Portugala predsjednica je nakon utakmice komentirala na Facebooku te nogometašima poručila kako je Hrvatska uz njih 'i u pobjedi i u porazu'. 

- Hvala vam, Vatreni! Glavu gore! Falilo je samo malo srece. I u pobjedi i u porazu - Hrvatska je uz vas!! - napisala je hrvatska predsjednica.

Komentara 27

DU
Deleted user
14:24 26.06.2016.

Nevjerojatno je kako je tzv. pricidn'ica sklona javnom druženju i slikanju s osobama u raznim fazama istrage ili kaznenog postupka zbog pljačke države kojoj je na čelu! Hoće li uskoro ponovno "izgubiti povjerenje" u novog ravnatelja SOA-e, kad, ni kriva, ni dužna, sirota, opet naglavačke upadne u mjere praćenja osumnjičenika. Ćovječe, kakav šljam!

KS
kreslav.sahtic
12:00 26.06.2016.

Hoće li predsjednica obići poplavljene kuće i područja u Hrvatskom Zagorju koja je poharalo sinočnje nevrijeme?

ST
stipe123
12:11 26.06.2016.

Toliko je poraz potres'o Kolindu da je posle utakmice pojela samo pola janjeta a ne celo kao obično.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije