Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Anketa

Tko je kriv za ispadanje hrvatske reprezentacije s Eura?

Hrvatska reprezentacija - tuga
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/14
26.06.2016.
u 11:31

Hrvatskoj je nedostajalo tečnosti tijekom utakmice s Portugalom, a pogodak Quaresma u 117. minuti značio je i ispadanje vatrenih s Eura

Hrvatska nogometna reprezentacija ispala je s Europskog prvenstva nakon što je Quaresma postigao pogodak za Portugal u 117. minuti. 

Portugal do tada nije uputio niti jedan udarac u okvir, a Hrvatska je ponajviše preko Domagoja Vide i Ivana Perišića bila neprecizna. 

Hrvatskoj je nedostajalo tečnosti tijekom utakmice, a možda su najviše zakazali Mario Mandžukić koji nije postigao niti jedan pogodak na cijelom natjecanju i Ivan Strinić koji je u defenzivnom dijelu napravio puno pogrešaka. 

Izbornik Ante Čačić je vjerojatno trebao prije 88. minute reagirati s klupe kada je uveo Nikolu Kalinića, a mnogi mu zamjeraju što Marko Pjaca nije dobio više vremena od zadnjih 10 minuta produžetaka. 

Nas zanima što vi mislite tko je kriv za ispadanje Hrvatske s Eura...

Komentara 118

AC
Andeo cuvar 78
12:06 26.06.2016.

Portugal je kriv za sve.da nas nisu pobijedili mi bi isli dalje 100 posto

ST
Stipe3101
12:32 26.06.2016.

Kriv je trener on nema pojma i oni koji su ga postavili za trenera

PA
patria
12:18 26.06.2016.

Zanimljivo, uvijek isti srpski komentatori koji pršte od mržnje. Zašto dolaze na hrvatske portale i komentiraju o hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji? Valjda zato što ne mogu o svojoj, nema ih nigdje, ipak se na kraju pokazalo da Crvena zvezda nema "najbolje igrače na svetu" kako se nekada stalno trkeljalo u bivšoj državi kojom su oni dominirali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije