Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon obiteljske tragedije

Darijo Srna vratio se u kamp reprezentacije: 'Svi uz kapetana!'

Darijo Srna
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
15.06.2016.
u 10:43

– Vidjet ću se s njim, popričat ćemo kad dođe i zajedno donijeti odluku. Uvijek je šok kada ti ode roditelj, nastane velika praznina – kazao je Čačić.

Darijo Srna, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, vratio se u kamp reprezentacije u Francuskoj. Srna je nakon utakmice protiv Turske saznao da mu je umro otac Uzeir pa se odmah zaputio u Metković gdje je u ponedjeljak bio na očevu pogrebu.

Tamo je bila i delegacija HNS-a predvođena izbornikom Čačićem, koja se odmah vratila, a Darijo je dobio još malo slobodnog vremena. Danas se, eto, pridružio suigračima i nastavlja s pripremama za drugu utakmicu Europskog prvenstva koju naši igraju u petak protiv Češke.

Ante Čačić ranije je već odgovorio na pitanje hoće li ga koristiti za sljedeću utakmicu.

– Vidjet ću se s njim, popričat ćemo kad dođe i zajedno donijeti odluku. Uvijek je šok kada ti ode roditelj, nastane velika praznina – kazao je Čačić.

>>Ne bih si oprostio da nisam išao na sprovod

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije