Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'rat' na društvenim mrežama

Nakon HNS-ove objave na Twitteru, turski Savez brutalno im odgovorio!

Hrvatska - Turska, Euro 2008.
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
11.06.2016.
u 15:57

- Onaj loš osjećaj iz 2008. godine ne može mi nadomjestiti nijedna utakmica koja će se dogoditi u budućnosti, osim ako sada ne osvojimo Europsko prvenstvo, kazao je Vedran Ćorluka.

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra igra svoju prvu utakmicu na Europskom prvenstvu, Čačićevi izabranici u Parizu odmjeravaju snage s Turcima.

Tim povodom HNS je na svom Twitteru objavio fotografije osmorice naših nogometaša koji su zabijali Turcima, od Vlaovića pa sve do Ćorluke.

"Nadamo se da će se lista produžiti nakon nedjelje", napisali su ispod fotografije, a vrlo brzo odgovorio im je turski nogometni savez i stavio fotografiju Semih Şentürk koji slavi gol protiv Hrvatske u onoj šokantnoj utakmici četvrtfinala Europskog prvenstva 2008. Susreta koji nam je možda i najveća rana u povijesti.

"Ponekad jedan gol znači sve", napisali su Turci ispod fotografije i tako brutalno odgovorili HNS-u na društvenim mrežama. Nadamo se da će naši igrači sutra na terenu ostvariti dobar rezultat i tako našem Savezu pružiti priliku da uzvrati turskom.

Podsjetimo, Hrvatska je u tom susretu povela u 119. minuti pogotkom Klasnića, a u zadnjim sekundama Turci su izjednačili i onda boljim izvođenjem jedanaesteraca prošli u polufinale.

- Onaj loš osjećaj iz 2008. godine ne može mi nadomjestiti nijedna utakmica koja će se dogoditi u budućnosti, osim ako sada ne osvojimo Europsko prvenstvo, kazao je Vedran Ćorluka.

>>Raketa: Odrastao sam s Turcima, Turan mi je poput brata

>>Ćorluka: Samo osvajanje Eura može mi nadomjestiti loš osjećaj iz 2008. godine

Komentara 36

Avatar Idler 3
Idler 3
16:06 11.06.2016.

Brutalno ??? Simpatično, duhovito i čak nevjerojatno kulturno s njihve strane.

Avatar kravata
kravata
16:17 11.06.2016.

Tko zeli isprovocirat svađu napise ovakav naslov i upotrebi rijec brutalno ovo treba pod hitno obrisat.

KO
korisnicc
16:17 11.06.2016.

Pretjerujemo s tom utakmicom iz 2008-e. Samo turcima to ide na ruku, da se naslađuju kako su nas pobijedili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije