Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stade de France

Najezda noćnih leptira na finalu Eura zbog nevjerojatne pogreške organizatora

Noćni leptiri
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
10.07.2016.
u 23:13

Kamera je uhvatila i trenutak kad je jedan sletio na kapak Cristianu Ronladu.

Najezda noćnih leptira obilježila je finalni susret Eura između Francuske i Portugala na Stade de Franceu. Bilo ih je posvuda, volonteri su ih metlama bezuspješno pokušavali maknuti s promidžbenih videozidova oko igrališta, a kamera je uhvatila i trenutak kad je jedan sletio na kapak Cristianu Ronaldu dok se Portugalcu pružala liječnička pomoć.

Do najezde je najvjerojatnije došlo zbog nevjerojatne pogreške organizatora. Naime, djelatnici osiguranja prošlu noć ostavili su upaljene reflektore.

>>Ronaldo u suzama, pogledajte kako ga je ozlijedio Payet

>>Portugal i Francuska bore se za naslov europskog prvaka

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Komentara 6

Avatar acivij
acivij
06:04 11.07.2016.

"Naime, djelatnici osiguranja prošlu noć ostavili su upaljene reflektore. " ........................................................................................................................ Da su na Poljudu ostali upaljeni reflektori ne bi bilo svastike ... iako sam siguran da bi netko organizirao "nestanak struje" ...

PA
pavel1001
00:05 11.07.2016.

jeste vi sigurni!?

DU
Deleted user
11:57 11.07.2016.

Sigurno je tako. Prethodnu noć su imali tulum i onako mamurni nisu mogli otići kući. Možda je stvar ipak u tome da je sada njihova sezona, a idu i na najmanje svijetlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije