Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Buduća mama

Žanamari ponosno pokazala trudnički trbuščić

žanamari
Foto: Instagram
1/6
13.01.2015.
u 23:00

Lijepa pjevačica ne krije oduševljenje što će uskoro postati majka djevojčice. Fotografiju svog preslatkog trudničkog trbuščića objavila je na Instagramu, a uz to otkrila i ime svoje nerođene djevojčice

Pjevačica Žanamari Perčić sprema se za najvažniju ulogu u svom životu – ulogu majke. Sa suprugom Mariom Perčićem očekuje djevojčicu koja će stići vrlo brzo s obzirom na to da se pjevačica nalazi u trećem tromjesečju trudnoće.

– Gabrielica brzo raste – napisala je buduća mama pored fotke na Instagramu na kojoj je pokazala da joj trudnoća stoji zaista odlično.

Da je trudna, pjevačica je otkrila krajem studenoga prošle godine za Story.

– Nekoliko mjeseci smo se nadali trudnoći, ali je svejedno bilo veliko iznenađenje. Osjećaj sreće i spoznaja da je to prvi dan ostatka tvog života koji nosi velike promjene unijeli su mi dozu pozitivnog nemira. Ne znaš što te očekuje –izjavila je tada lijepa glazbenica.

 

Gabrielica is growing fast! #pregnant #belly #thirdtrimester

A photo posted by J'Animale (@zanamari) on

>>Žanamari trudna tri mjeseca: Presretni smo

>>Žanamari oduševila fanove selfijem u mrežastim čarapama

Komentara 7

ML
mls21000
07:07 14.01.2015.

Ne može me nitko uvjeriti da je dijete od Đorđa Novkovića,pa čovjek je umro. Ako su i i imali sexualni odnos to je stvar prošlosti.

DU
Deleted user
08:29 14.01.2015.

nevjerojatno, jucer frend kaze kako sad kad su prosli izbori mogu mediji odahnuti i nastaviti pisati o lani jurcevic i zanamari - i evo danas kaj me doceka :D al mogao joj je netko reci da izvadi piercing iz pupka,, nece biti presretna kad vidi krater kasnije.

Avatar ucjena
ucjena
06:25 14.01.2015.

pa stvarno, jeli to moguce, prva u svijetu, koja dobije trbuuuuussssscccccciccccc, jaka stvar, omalovazavanje, ostalih zena, a sa druge strane, najava, krece stopama golisavih , predhodnica,g,g,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije