Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatra u novom ruhu

Poslušajte kako zvuče virovitički rokeri u klasičnoj izvedbi!

vatra
Foto: Screenshot
1/4
20.01.2016.
u 14:40

Ova jedinstvena kombinacija rocka i klasike, nesvakidašnja u domaćem eteru, svoju je premijeru doživjela u povodu proslave 70. godišnjice Hrvatskog društva skladatelja

Zajednički hit Vatre i Damira Urbana, „Tremolo“, dobio je svoju klasičnu varijantu, i to u izvedbi u kojoj se bendu pridružio gudački kvartet Prelude!

Ova jedinstvena kombinacija rocka i klasike, nesvakidašnja u domaćem eteru, svoju je premijeru doživjela povodom proslave 70. godišnjice Hrvatskog društva skladatelja. Glazbenicima se toliko svidjela da su je odlučili snimiti u studiju Srđana Sekulovića Skansija. Rezultat je pred vama...

 Aranžman za gudački kvartet raspisao je skladatelj Frano Đurović, a suradnja s virovitičkim rokerima nastala je upravo na inicijativu HDS-a koje okuplja autore različitih glazbenih usmjerenja i žanrova.

Okrugli jubilej Društva poslužio je kao idealna prilika za predstavljanje domaćih talenata ozbiljne i popularne glazbe.

Kvartet Prelude čine četiri talentirane glazbenice koje su dosad nastupale s nekim od najvećih domaćih zvijezda, a ideju o suradnji s Ivanom Dečakom prihvatile su bez razmišljanja.

Na krilima prošlogodišnjeg uspješnog koncerta u Domu sportova, Ivan Dečak i Vatra pripremaju zajednički koncert s grupom Pavel u Rijeci, 12.02.2016., uoči Valentinova.

Ne sumnjamo da će „Tremolo“ razgaliti i riječke zaljubljene parove...

>>Ivan Dečak iz skupine Vatra osvojio kolegicu iz Svadbasa

>>Ivan Dečak fanovima ostavio zanimljivu videoporuku iz dizala

Komentara 1

DU
Duba
14:59 20.01.2016.

nisu ni do koljena rokerima s moravu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije