Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zajednički koncert

Vatra i Pavel 12.2. u Pogonu kulture u Rijeci

Vatra koncert
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
28.12.2015.
u 13:55

Ulaznice za koncert su u prodaji od prošle srijede, a do 31. prosinca traje specijalna ponuda u sklopu koje dvije ulaznice možete kupiti po cijeni od 80 kuna

U petak 12.02. 2016., dva dana prije Valentinova, Vatra i Pavel održat će koncert u Pogonu kulture u Rijeci.

Pavel trenutno ima jednu od najemitiranijih pjesama u domaćem eteru, "Poslije nas" sa predstojećeg 63. Zagrebačkog festivala, s kojom najavljuju novi album. Iza sebe imaju tri studijska albuma i hitove poput "Čuvaj me", "Zbog tebe", "Autentično osrednji", "Morska", "Ako si za mogli bi jednom izaći"...

Vatra je u listopadu objavila album "Zmajevi na vjetru", kojeg je najavio hit  "Tango", zaslužan za čak četiri Porina koje su ove godine osvojili. Sa prvih mjesta glazbenih ljestvica nisu sišli niti sa singlovima "Saturn", "Kraj" i "Jantar", a sada se, nakon koncerta u zagrebačkom Domu sportova, vraćaju riječkoj publici.

Ulaznice za koncert su u prodaji od prošle srijede, a do 31. prosinca traje specijalna ponuda u sklopu koje dvije ulaznice možete kupiti po cijeni od 80 kuna. Možete ih kupiti u Dallas Music Shopu (Splitska 2) u Rijeci i Dirty Old Shopu (Tratinska 18) u Zagrebu.

Komentara 2

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
22:49 28.12.2015.

Zampovska g...nedo ih bog nikome...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
06:42 29.12.2015.

danas je preminuo Lemmy Kilminster...znate li narodnjacki "novinari" vecernjaka tko je to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije