Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjajna klapa

Tomislav Bralić i klapa Intrade rasprodali koncert u Lisinskom, dodan još jedan datum!

tomislav bralić i klapa intrade
Foto: PR FOTO
12.11.2014.
u 17:02

Razveselila ih je vijest da im je prvi koncert koji će se održati 06.12 u KD Lisinski rasprodan te su organizatori morali dodati novi datum 07.12. zbog velikog interesa publike!

Tomislav Bralić i klapa Intrade su se vratili sa uspješne turneje po Americi i Kanadi i vrijedno u studiju završavaju novi album 'Cviće' koji bi trebao izaći ovog prosinca, a najavljuje ga novi singl 'Ti si ka pisma'! Dodatno ih je razveselila vijest da im je prvi koncert koji će se održati 06.12 u KD Lisinski rasprodan te su organizatori morali dodati novi datum 07.12. zbog velikog interesa publike!

Najavni singl novog albuma 'Ti si ka pisma' je ljubavna pjesma za koju glazbu i aranžman potpisuje Duško Rapotec Ute s kojim je klapa ostvarila uspješnu suradnju na pjesmi 'Zašto uvik pivan' s kojom su pobijedili na splitskom festivalu! Autorica teksta je Lući Tukić, kći poznatog autora Branka Slivara koji je zaslužan za svima znane tekstove pjesama 'Od zipke do križa', 'Ne damo te pismo naša','Besida mojih didov' itd.!

Autor glazbe, Duško Rapotec Ute se veseli još jednoj suradnji sa klapom - Veseli me nova suradnja sa Tomislavom Bralićem i klapom Intrade! Nadam se da će se naša pjesma svidjeti ljubiteljima klapske glazbe! Na novom albumu će se naći i publici poznate pjesme 'Cviće', 'Lipoto', 'Da mi budeš jidro' i 'Hrvatska'!

Tomislava i klapu je danas razveselila vijest o rasprodanoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u kojoj će posjetitelji moći uživati u intimnoj atmosferi koju ta dvorana pruža! A organizatori iz Scardone najavljuju da će dan iza, 07.12. organizirati dodatan koncert za sve one koji su ostali bez ulaznica, te da će se dogodine ovaj koncert održati u Domu sportova, kada će klapa proslaviti 30 godina svoga rada!

>>Tomislav Bralić i klapa Intrade u SAD-u ljubili Merlinku i brojili morske pse

>>Ekskluzivni dnevnik klape Intrade: američka turneja potvrdila je da je i prva bila dobra

Ključne riječi

Komentara 1

GO
gotovinaa
23:15 12.11.2014.

Kao nebi bio pun Lisinski kad su karte podjeljene. ..Samo Ceca može da napuni Arenu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije