Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Održala i nastup

Tereza Kesovija u Dubrovniku predstavila biografiju 'To sam ja'

Tereza Kesovija predstavila knjigu 'To sam ja'
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/12
11.10.2014.
u 23:26

Po svoj primjerak iskrene životne ispovijesti naše omiljene glazbenice došli su i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, Đelo Jusić, Niko Bulić i brojni drugi.

U svom Dubrovniku glazbena diva Tereza Kesovija održala je promociju biografije "To sam ja". Okupljene je u kazalištu Marina Držića nagradila i nastupom.

Po svoj primjerak iskrene životne ispovijesti naše omiljene glazbenice došli su i dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić, Đelo Jusić, Niko Bulić i brojni drugi. Iako je predstavljanje knjige u Dubrovniku planirala još prije mjesec dana, zbog bolesti morala ju je otkazati.

No Tereza se u potpunosti oporavila te ju uz još jednu promociju u nedjelju u Konavlima očekuje i veliki koncert 20. listopada u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Lisinski gdje nastupa sa Gabi Novak i Radojkom Šverko.

>> 'Neka ti je prokleta ova kuća, je li moguće da takvu kletvu izgovori netko kome sam godinama vjerovala'

Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Screenshot Twitter

Komentara 20

CA
cactus
23:41 11.10.2014.

znamo tko si ti, bolje šuti

Avatar R & I
R & I
07:00 12.10.2014.

Vjerovala je i plakala za Hrvatskom tijelom.Domovinskog rata. Kada su napali njezine Konavle i pokrali Terezinu kucu, svi Hrvati iskreno su sa Terezom suosijecali. U to vrijeme je dobila kao zasluzna Hrvatica stan u Zagrebu od pokojnog Predsjednika Franje Tudjmana,, koji je na kraju prodala i uzela novac za sebe. Otisla je u Beograd da pjeva zlocincima koji su rusili, palili i silovali po Hrvatskoj sa izlikom da ne moze zivjeti od prihoda i ustedjevine. A uvijek se hvalila sa stanom u Parizu, luksuznom jahtom o kako vise nikada nece pjevati po Srbiji. Tereza, ne samo da si osramotila svoje ime, vec si u prasinu zaborava bacila sve svoje suze, rijeci i pjesme.

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
01:12 12.10.2014.

Evo nase tere koja je izjavila nikad vise u susjednu joj drzavu a onda usred bijeliggrada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije