Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najveći koncert

Sve je spremno za subotnji koncert Opće Opasnosti na Šalati!

Opća opasnost
14.09.2016.
u 11:35

Bend će publici predstaviti presjek hitova dugogodišnje karijere tijekom koje su objavili pet studijskih albuma i nekoliko kompilacija.

Sve je spremno za koncert Opće Opasnosti na Šalati 17. rujna! Jedan od najpopularnijih bendova na ovim prostorima, grupa Opća Opasnost, ove subote će održati najveći samostalni open air koncert u Zagrebu! Za koncert na Šalati je sve spremno, a kako je i ranije najavljeno, bend će publici predstaviti presjek hitova dugogodišnje karijere tijekom koje su objavili pet studijskih albuma i nekoliko kompilacija.

'Uzalud sunce sja', 'Jednom kad noć', 'Treba mi nešto jače od sna', 'Doktore', 'Opća Opasnost', 'Mjesečar', 'Pobjego sam', 'Za svaku tvoju suzu', samo su neke od pjesama uz koje će publika moći uživati na cjelovečernjem nastupu Opće Opasnosti.

Predgrupa će im biti mladi i perspektivni bend O.S.D.S. koji njeguje moderan i drugačiji pristup prema tamburama.

Satnica:

Vrata: 19 sati

OSDS: 20 sati

Opća Opasnost: 21 sat

Bit će otvorena dva ulaza u stadion:

1. Šalata - Donji ulaz - Samo za ulaznice parter, tribine i Fan Pit

2. Šalata - Gornji ulaz - Sve vrste ulaznica, VIP i popisi

Svi ulazi su otvoreni od 19 sati.

Karte se još uvijek u pretprodaji mogu nabaviti po cijeni od 60 kuna za parter i 80 kuna za tribine, dok će na dan koncerta ulaznica za parter biti 70 kuna, a za tribine 90 kuna. U prodaji je još nekoliko ulaznica za VIP po cijeni od 130 kuna te 100 kuna za Fan Pit. VIP ulaznice će na dan koncerta biti 150 kuna, a Fan Pit 110 kuna. Sve vrste ulaznica možete nabaviti u sustavu Eventima.

>>Pero Galić: Ne osjećam krizu srednjih godina. Pa mi smo praktički tek počeli živjeti!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije