Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koncert legende

Spektakularan koncert Mate Miše Kovača u Čakovcu na Uskrs

Mate Mišo Kovač
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/2
17.03.2014.
u 13:10

Mate Mišo Kovač održat će uskoro još jedan spektakularan koncert, i to u Čakovcu na Uskrs 20. travnja u dvorani GOC

Nakon spektakularna dva koncerta koja je prošli mjesec održao u Lisinskom, najave za nastup u splitskoj Spaladium Areni, Mate Mišo Kovač održat će uskoro još jedan spektakularan koncert, i to u Čakovcu na Uskrs 20. travnja u dvorani GOC.

Posebnu čar ovom koncertu dati će njegova posebna gošća, Mišina kći Ivana Kovač, koja je nedavno izdala svoj prvi album "Crno vino, crne oči".

Na koncertu u Čakovcu Mišo će izvesti svoje najveće hitove poput "Ako me ostaviš", "Ti si pjesma moje duše", "Jedan dan života", ""Najljepše su oči moje majke" i mnoge, mnoge druge. Dok Mišo pjeva nitko ne sjedi, publika je na nogama i uživa u izvedbi legende.

Ulaznice u prodaju kreću od srijede 19. ožujka.

>>Ivana Kovač: Tata Mišo mojem novom albumu dao 
je ocjenu odličan

>>Mate Mišo Kovač održao spektakularan koncert u Lisinskom

Foto: Promo

Komentara 5

PL
@ploto@
22:36 17.03.2014.

Spektakularan koncert ? ! Mišo jedva otvara usta i jedva govori.To je kao da imate koncert kojeg umjesto vas otpjeva publika.Treba napisati da je publika Miše Kovača imala spektakularan koncert u Čakovcu na Uskrs,a da je prisutan bio i Mišo.

JU
jujo
12:34 23.03.2014.

Kupite ulaznice i idite na taj koncert i molim vas ljepo pjevajte jer Miso nemoze vise pjevati. On ce biti tamo samo zato da vama svima pokupi novac. A vi mu samo dajte pa ce doci i drugi put.

DP
Dioklecijanova palaca
08:46 19.03.2014.

Mišo Kovač i Tereza Kesovija su velike glazbene zvijezde,više poštovanja molim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije