Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod Petka

Severina seksi i kad je zakopčana do grla: Jednom sam ukrala hulahopke

Severina
Foto: PR FOTO
1/8
25.03.2014.
u 16:15

Severina izgleda izvrsno i kada je zakopčana do grla. Pokazala je to u emisiji Dalibora Petka, gdje je jučer najavila novi album za kraj godine...

Severina izgleda izvrsno i kada je zakopčana do grla. Pokazala je to u emisiji Dalibora Petka, gdje je jučer najavila novi album za kraj godine. Njezina nova pjesma 'Alcatraz' prava je najava za taj novi uradak. U svega 24 sata od premijernog objavljivanja, spot za taj singl pogledan je oko 400 tisuća puta. 'Alcatraz' je opravdao očekivanja publike, što potvrđuju komentari na Severininoj Facebook stranici, na što se i ona sama osvrnula.

- Ujutro kad sam se probudila i vidjela koliko ljudi vole pjesmu, srce mi je bilo puno radosti. To je za mene veliki uspjeh. Hvala vam, stoji na stranici, poručila je pjevačica obožavateljima. U emisiji Dalibora Petka otkrila je da je jednom markirala iz škole, ukrala hulahopke, ali i bila u naguravanju u srednjoj školi, rekla je Severina Petku. U emisiju se javio i rendžer koji je pozvao Severinu u Alcatraz, zatvor u San Franciscu.

>>Kao kazna, ali i kao spas: Severina u vrućem videospotu za 'Alcatraz'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
13:09 26.03.2014.

Nekome puni džepove u VL.

ĆA
ćaćaća
13:10 27.03.2014.

za nju mi je najčudnije kad je vidim odjevenu...

BL
bluesbob
10:52 26.03.2014.

Vidli mi kako izgleda grlo...duboko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije