Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvalila se na Instagramu

Severina s prijateljicama uživa u čarima Gorskog Kotara

severina
Foto: Instagram
1/2
24.10.2015.
u 13:16

Pritom naravno nisu propustile priliku za zajedničko fotografiranje i poziranje u kaputima u etno stilu

Severina se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijama provoda s prijateljicama. Popularna je pjevačica supruga i sina nakratko je ostavila kako bi se posvetila druženju s prijateljicama u Gorskom Kotaru.

Pritom naravno nisu propustile priliku za zajedničko fotografiranje i poziranje u kaputima u etno stilu.

Severinovi fanovi uspjeli su prepoznati i lokaciju na kojoj se djevojke provode pa su tako otkrili da se radi o mjestu Hlevci u Gorskom kotaru, okruženom borovom šumom u blizini Ravne Gore.

>> 'Zabranjena ljubav' Severine i Gorana Karana

Komentara 17

ME
mentalnamanikura
13:45 24.10.2015.

Ova prijateljica u sredini je odlična.

KV
kvadriceps
15:01 24.10.2015.

Veleštovani novinari, MOLIM VAS prestanite više pisati o toj nemoralnoj osobi. Nije zavrijedila dobivati toliko medijskog prostora. Ta žena je završila samo osnovnu školu. Kada će to konačno javno i priznati. Ne bi bilo loše dogovoriti s njom jedan intervjuu gdje bi pokazala svoje znanje iz opće kulture.

ME
melinda
14:07 24.10.2015.

Bravo VL sto nas uveseljavas sa nasom kraljicom i ambasadoricom mira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije