Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslava

Igor Severini dao srce za rođendan

severina igor
Foto: Instagram
1/3
18.05.2015.
u 10:45

Nekoliko fotografija s proslave objavila je na svom Instagramu, a na jednoj je pozirala s Igorom

Severina je sa zakašnjenjem proslavila 43. rođendan u jednom zagrebačkom restoranu. U povodu toga okupila je svoje brojne prijateljice, a stigao je i dečko Igor Kojić.

Nekoliko fotografija s proslave objavila je na svom Instagramu, a na jednoj je pozirala s Igorom. U tom trenutku on joj je davao srce, a ona je napisala ''Srce kuca tvoje ime''. Pjesma je to njegova oca Dragana Kojića Kebe.

Osim Igora, na rođendanu su se pojavile njene slavne prijateljice poput Andree Čermak i Ive Balaban, a prisutna je bila i Sandra Perković, koja je u jednom trenutku Severinu i nosila. Rođendan je imala 21. travnja, no zbog obaveza vezanih uz koncerte, nije mogla slaviti prije.

>>Ljubav cvjeta: Igor svoju Severinu ne ispušta iz ruku

>>Severina zapalila Kvarner Fest: Publiku zabavljala u pripijenom korzetu

Komentara 11

Avatar R2D2
R2D2
13:49 18.05.2015.

Oh, kvragu. Danas samo dva članka o cajkuši. Moj život iše nemqa smisla.........

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:12 18.05.2015.

Informacija o Vuckovicinu 43. rodendanu nije istina. Ista je u osnovnu skolu (koju nije nikad zavrsila) isla s mojom sestricnom, koja je 2 godine starija od mene. A ja imam 49 godina, tako da je jasno da vuckovic ni u kom slucaju ne moze imati samo 43 godine. Kao sto vidite ne chatam, ne pisem velikim slovima niti van okvira clanka.

AM
ameris
14:53 18.05.2015.

Njegovo veličanstvo Igor 222 pl.Kojić .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije