Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrila zašto

Severina: Fotografirala sam se gola jer mi je bilo dosadno

severina
Foto: Facebook
1/5
23.06.2014.
u 14:54

Severina je svojim golišavim selfiejem iznenadila sve svoje obožavatelje. 14. lipnja pozdravila je sve iz Rio de Janeira te objasnila zašto je objavila tu fotografiju...

Severina je svojim golišavim selfiejem iznenadila sve svoje obožavatelje. 14. lipnja pozdravila je sve iz Rio de Janeira te objasnila zašto je objavila tu fotografiju. U intervjuu za Extra magazin RTL-a Severina je objasnila kako je to napravila jer joj je bilo dosadno.

Moj prijatelj je samo komentirao da mi je bilo dosadno. I stvarno je bilo tako rekla je pjevačica.

Severini golišava izdanja nisu strana pa je tako i jutros podsjetila kako je 2000. godine navijala za reprezentaciju ogrnuta samo hrvatskom zastavom.

Foto: Facebook/ Naš potok

>>Severina podsjetila na davne dane: Strast je ostala ista!

Ključne riječi

Komentara 13

ME
Meter
15:11 23.06.2014.

A gdje je sada sinek?

AJ
ajmo
15:22 23.06.2014.

Treba joj oduzeti dijete da ga ne sramoti.

KV
kvisko75
15:52 23.06.2014.

znaci bit ce opet, pocela sa skidanjem samo da nadje je... za filmic

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije