Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lijepa pjevačica

Seksi Rozga u uskoj suknji pokazala drugu stranu ženstvenosti

jelena rozga
Foto: PR FOTO
1/2
08.05.2014.
u 15:40

Iako za svoje nastupe i koncertne aktivnosti redovito bira kratke izazovne haljine, Jelena Rozga svoje fanove voli iznenaditi neočekivanom i drugačijom modnom kombinacijom

Iako za svoje nastupe i koncertne aktivnosti redovito bira kratke izazovne haljine, Jelena Rozga svoje fanove voli iznenaditi neočekivanom i drugačijom modnom kombinacijom. Tako je za gostovanja u jednoj glazbenoj televizijskoj emisiji gdje je promovirala svoj posljednji hit "Okus mentola" Jelena zablistala u modernoj kombinaciji uske pencil suknje koju je iskombinirala s crop topom i pokazala neku drugu stranu svoje ženstvenosti.

Jelena nastavlja s nizom svojih koncertnih aktivnosti te 16. svibnja nastupa u Slavonskom Brodu.

Foto: PR FOTO

>>Kraljica estrade prava je sretnica: Vitku liniju ne mora održavati vježbanjem

Ključne riječi

Komentara 2

IB
ivan_b
16:24 08.05.2014.

ali po čemu je ona ženstvena toliko medijskog prostora za tako nebitnu osobu i njene kvazi "pjesme" je grijeh za zdrav ljudski um!

Avatar DŠ.....
DŠ.....
16:34 08.05.2014.

Ivane, narod to guta i spretni novinari znaju kako probuditi niske strasti. A Rozga je ženstvena, tu nema zbora. Pjesmuljci su dno dna, ali to se danas sluša i stoga ti preporučujem da prebaciš program na Terezu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije