Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
begini

S vjernim fanovima u novom videospotu 'Prezime'!

begini
Foto: Youtube (screenshot)
1/2
11.06.2014.
u 19:00

Pod imenom „Prezime“, autor novog singla je Ivan Zak, a za videospot se pobrinuo Cinemtix Studio

Nakon što su dva i pol mjeseca imali najprodavaniji album u Hrvatskoj, čvrsto držeći prvo mjesto HDU jedinstvene liste prodaje na kojoj se još uvijek drže jako visoko, Begini izlaze sa sedmim singlom s aktualnog albuma „Za sve moje bivše“.

Pod imenom „Prezime“, autor novog singla je Ivan Zak, a za videospot se pobrinuo Cinemtix Studio.

Videospot ovog puta dolazi u nešto drukčijem izdanju od prethodnih jer je sniman za vrijeme velikog koncerta u slovenskoj koncertnoj dvorani Tivoli. S obzirom na veliku podršku svojih obožavatelja, članovi Begina odlučili su da je došlo vrijeme da i oni budu dio njihova novog albuma te su im na ovaj način zahvalili na nesebičnoj odanosti.

– Jako smo ponosni što se album tako dobro prodaje i što su sve pjesme tako lijepo zaživjele među fanovima! To najbolje vidimo na terenu – zaredali su se nastupi za nastupom, i iskreno, nemamo predaha. A čini se, ni naša publika jer na koncertima, od prve do zadnje, oni pjevaju s nama u glas! Hvala svima na divnoj podršci! – iskreno izjavljuju svi članovi Begina.

>>Begini – krenuli su iz vatrogasnog orkestra, a sada su prijetnja Severini i Rozgi

Komentara 1

Avatar noemy-no
noemy-no
19:18 11.06.2014.

Nasa muzika nema ni malo duha kao ''narodnjaci'', ostavi te sasvim ravnodusnim. Takvi smo u svemu, bez boje, okusa i mirisa .. ahaha..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije