Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brojni izvođači

Prelijepa Sementa Rahjard pjevala na koncertu zaklade 'Nora Šitum'

zaklada nora šitum
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/14
04.04.2014.
u 08:23

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održan je koncert zaklade Nora Šitum. Koncert pod nazivom 'Ja čuvam osmijeh za tebe' privukao je pozornost mnogih pa je dvorana Lisinski bila prepuna...

U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održan je koncert zaklade Nora Šitum. Koncert pod nazivom 'Ja čuvam osmijeh za tebe' privukao je pozornost mnogih pa je dvorana Lisinski bila prepuna. Milan Bandić u koncertu je uživao u prvom redu koncerta sa roditeljima preminule djevojčice Nore, čije ime nosi zaklada.

Hari Rončević, Tedi Spalato, Sementa Rajhard, Teška industrija te bend Lines and Colors bili su izvođači na ovoj humanitarnoj večeri. Pojavili su se u sklopu programa i Goran Navojec, Vedran Mlikota te glumica Ana Maras.

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

>>Vanda Winter i Sementa Rajhard zablistale na koncertu Marije Husar

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije