Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENA IZDANJA

Požeški tamburaši “ Posegana“ u „Croatia recordsu“

Posegana
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
09.02.2014.
u 18:33

Tamburaški sastav „Posegana“ iz Požege koji djeluje više od godinu dana, potpisao je u Vinariji Krauthaker u Kutjevu sa „Croatia recordsom“ izdavački ugovor

Tamburaški sastav „Posegana“ iz Požege koji djeluje više od godinu dana, te se na Glazbenom festivalu Slavonije predstavio skladbom Marka Tomasovića i Štefanije Soldan „Doživotno tvoj“ potpisao je u Vinariji Krauthaker u Kutjevu sa  „Croatia recordsom“ izdavački ugovor. Na njega su potpis stavili Saša Botički iz „Posegane“ i Iva Vianello iz „Croatia recordsa“.

- Želimo kroz smjer pop tambure ponuditi ljubiteljima tamburaške glazbe nešto novo, a na tragu prve pjesme za koju je snimljen i video spot nastavljamo novim skladbama – kazao je tom prigodom Josip Ralašić, berdaš „Posegane“.

U tonskom studiju „Hard work“ u Požegi snimili su drugu skladbu „Ljubav to smo mi“ koju je na stihove Uršule Tolj i glazbu Marka Tomasovića aranžirao Zvjezdan Marjanović Zveki.

- Širimo suradnju sa našim najboljim tamburaškim sastavima, pa ćemo njihove nove pjesme dati na emitiranje radio-stanicama – kazala je nakon potpisivanja Iva Vianello.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije