Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi singl

Poslušajte kako zvuči 'Žena boginja' u novoj pjesmi Sinova ravnice!

Sinovi ravnice
Foto: Promo foto National Geographic
04.02.2015.
u 13:54

'Pjesma je obojana zanosom, ljubavnom magijom dviju sljubljenih duša. Iskra ljubavi je u svakoj noti! I melodijom i tekstom, pjesma slavi ljubav ...' – kaže frontmen benda Marijan Novoselac.

U mjesecu u kojem obilježavamo Dan zaljubljenih, Sinovi ravnice kao svojevrstan poklon svim svojim fanovima predstavljaju svoj novi, šesti po redu singl 'Žena boginja'.

Za glazbu i tekst nove pjesme 'Žena boginja' zaslužan je već provjereni dvojac; Valerija i Boris Đurđević autorski potpisuju do sada gotovo sve pjesme Sinova ravnice.

Nova pjesma govori o Boginji - prekrasnoj ženi koja je svojom ljepotom toliko očarala muškarca da on doslovno umire za njom.

'Pjesma je obojana zanosom, ljubavnom magijom dviju, kako kaže tekst sljubljenih duša. Iskra ljubavi je u svakoj noti! I melodijom i tekstom, pjesma slavi ljubav ...' – pjesmu opisuje frontmen benda Marijan Novoselac.

'Tekst opisuje strast i kemiju koja je prisutna na počecima zaljubljenosti. Govori o zaluđenosti stoga ima dozu sirovosti u stihovima, ali bez nepotrebne groteske. Pjesma je idealna za nove, ali i stare zaljubljene parove, a ususret Valentinovu idealna pozadina za romantične večere, ljubavne spojeve i susrete strasti.' – za pjesmu kaže Valerija Đurđević.

 Svoje viđenje o pjesmi dao je i Boris Đurđević: ' Žena boginja je još jedna moderna pjesma, aranžmanski i produkcijski prilagođena klupskoj atmosferi, fuzija je to tradicionalne hrvatske melodike i istočnjačkih ritmova.'

Prije ove, Sinovi ravnice su s pjesmama „Nesrećo“, „Dođi u Vinkovce 2013“, te iznimno uspješnih suradnji „Ljubavnici“ s grupom Colonia i „Opatice“,  s Goranom Navojcem, te pjesmom „Nisam loš“ na stranicama Youtube-a premašili  3 milijuna pregleda. Time dokazuju da su bend koji su svojom glazbenom kombinacijom napravili temelje za dugu karijeru u glazbenom svijetu.

>>Poslušajte novi singl: Sinovi ravnice "Nesrećo"

>>Sinovi Ravnice na setu spota "Nisam loš": Svaki naš spot poklon je našim vjernim fanovima!

Komentara 1

PR
prigues
18:28 04.02.2015.

aranžman, tekst, smisao; smeće. čisti trash

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije