Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi hit

Pogledajte spot za pjesmu 'Generale': Severina gola u kadi

severina
Foto: Miodrag Marković
1/11
11.12.2014.
u 11:21

Splitska pjevačica pjesmu je snimila sa sve popularnijim bendom Učiteljice

Nakon velikog hita pjesme Tarapana, autora Dušana Bačića i Bojana Dragojevića, koja na YouTubeu broji 22 milijuna pregleda, ovaj popularni skladateljski dvojac napisao je novu pjesmu za Severinu koju je otpjevala u duetu sa ženskim bendom Učiteljice.

Autori pjesme kažu da dugo nisu napisali bolju pjesmu od Generale, ali i da je za njih veliki izazov poslije Tarapane ponovno raditi sa Severinom s obzirom na golem uspjeh Tarapane koja je u jako kratkom vremenu osvojila cijelu regiju.

Ženski bend Učiteljice polako, ali sigurno zauzima prostor na regionalnoj glazbenoj sceni te u vezi sa suradnjom sa Severinom kažu:

– Nasreću i nažalost, svaka žena ima svog “generala”, a ovo je priča o našem.

 
Ključne riječi

Komentara 24

Avatar Feniks
Feniks
12:07 11.12.2014.

Ako ne znaš pjevati guraš se pornografijom.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:04 11.12.2014.

ona gola u kadi? tko je nije vidio golu?

Avatar dmitarX
dmitarX
12:03 11.12.2014.

melos, prekodrinski..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije