Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'uvik isti'

Petar Grašo se vraća!

petar grašo
Foto: PR FOTO
1/2
25.06.2014.
u 09:16

Jedan od najprodavanijih muških glazbenika, autor brojnih hitova i miljenik brojne, osobito ženske publike Petar Grašo nakon deset godina vraća se samostalnoj glazbenoj karijeri...

Jedan od najprodavanijih muških glazbenika, autor brojnih hitova i miljenik brojne, osobito ženske publike Petar Grašo nakon deset godina vraća se samostalnoj glazbenoj karijeri. Kada je najavio pjevačku pauzu koja je potrajala godinama bilo je mnogo slomljenih srca, no novi će Petrov ljetni hit ponovo mnoge ispuniti ljubavlju. Dream team hrvatske glazbe Huljić – Grašo autori su pjesme 'Uvik isti' s kojom će Petar iduće nedjelje nastupiti na Splitskom festivalu.

Tri je puta bio pobjednik ovog najcjenjenijeg hrvatskog festivala, a prema reakcijama publike upravo je Petar i ovogodišnji favorit za pobjedu. Mediteranska pjesma 'Uvik isti' odiše autobiografskim elementima koje Petar otkriva publici, a brojne će obožavateljice ponovno zaluditi energija markantnog Splićanina. Autor glazbe je Tonči Huljić, tekst su zajedno napisali Vjekoslava Huljić i Petar Grašo, a aranžman Nikša Bratoš.

>>Povratak Graše i posveta Vinku Coci na Splitskom festivalu 2014.

Ključne riječi

Komentara 4

ĆA
ćaćaća
12:34 26.06.2014.

e da je barem emigrirao...

DU
Deleted user
15:18 25.06.2014.

Od kuda se vraca??? Beeeee

NA
navyseal0
09:42 25.06.2014.

Joj ne sad ćemo opet gledati grimase....nestalo love očito, treba točiti audi A8....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije