Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobili i savjet

Okršaj tamburaša: Begini i Mejaši u borbi na štiklama

begini mejaši
Foto: Promo
1/10
14.11.2014.
u 14:54

Tamburaški sastavi Mejaši i Begini nastupili su u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju

Svi ih uspoređuju, a sinoć su konačno odmjerili snage. Tamburaški sastavi Mejaši i Begini nastupili su u 'Glazbenom showu Dalibora Petka' na Narodnom radiju, a borba je završila neriješeno.

Naime, dva banda natjecala su se u matematičkom kvizu, poznavanju protivnika, poznavanju vlastitih članova te najzanimljivijem izazovu - hodanju u štiklama.

'Osjećam se jako ženstveno', rekao je Edo iz Mejaša, a Mario iz Begina izjavio je da se nikad nije osjećao nesigurnije na vlastitim nogama. Momke je savjetovao i 'stručnjak za štikle' Giuliano. 'Samo hrabro i probajte održati ravnotežu', rekao je popularni pjevač.

U timove su se podijelili i njihovi suradnici i kolege. Autori pjesama, Ivan Zak i Denis Dumančić iz Letećeg odreda dali su dobre ocjene svakom timu, a najzanimljivija je bila borba Jelene Rozge i Andreje Šušnjare iz grupe 'Magazin'. Kako se cure nisu mogle odlučiti koji je band bolji, voditelj Petko predložio je da to njih dvije riješe borbom u blatu.

>>Begini snimili spot za singl 'Kome da se žalim'

>>Imamo ukupno 40-ak pari starki, a volimo ih tek kada su poderane

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije