Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javno priznala

Vjenčanje na pomolu: Nives Celzijus spremna je za udaju!

nives celzijus
Foto: Instagram
1/6
24.09.2015.
u 11:38

– Frizura spremna, haljina kao salivena, buket u pravim rukama i sad trk po mladoženju – napisala je Nives na svom Instagramu

Pjevačica Nives Celzijus i dalje je aktivna na društvenim mrežama. Danas je svoje obožavatelje Nives odlučila počastiti fotografijom na kojoj pozira u bijeloj haljini s buketom cvijeća u rukama. 

– Frizura spremna, haljina kao salivena, buket u pravim rukama i sad trk po mladoženju – napisala je Nives na svom Instagramu.

Pjevačica koja je uvijek spremna na šalu sa svojim fanovima i ovog puta dobila je mnoštvo komplimenata.

Obožavatelji su hvalili njezin izgled, a bilo je i onih odvažnih koji su pjevačicu direktno pitali gdje su prijave za mladoženju. No, samozatajna pjevačica na upit nije odgovorila.

Kamo se Nives na kraju doista uputila ovako sređena, nije otkrila. Možda na snimanje spota za novu baladu "Kad ženu rane" koju je nedavno objavila. No to nam tek predstoji vidjeti. 

>>Evo kako je Nives Celzijus prokomentirala novu djevojku Dine Drpića

>>Nives Celzijus objavila prvu baladu i iznenadila sve

Komentara 6

DU
Deleted user
13:22 24.09.2015.

Ne znam koji nogometas ce opet popusiti foru ...

ĆA
ćaćaća
12:42 24.09.2015.

koji je sad nesretnik nadrljao...

RO
Rocky15
16:17 24.09.2015.

joj bite zguziooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije