Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poziv hokejaša

Nina Badrić oduševila nastupom na prijemu u Moskvi!

medveščak prijem
Foto: Andrey Roschevich
1/7
19.10.2015.
u 09:35

Nina je u Moskvu došla na poziv Kluba hokeja na ledu Medveščak Zagreb s kojim već godinama uspješno surađuje

Veleposlanstvo Republike Hrvatske u Ruskoj Federaciji, predstavništvo Hrvatske gospodarske komore u Ruskoj Federaciji i Klub hokeja na ledu MEDVEŠČAK Zagreb organizirali su poslovni prijem za hrvatske gospodarstvenike koji rade na području Ruske Federacije.

U zgradi Veleposlanstva Republike Hrvatske u Korobejnikovu pereuloku u centru Moskve okupila su se brojna velika imena ruskog i hrvatskog biznisa i sporta. Uzvanike su pozdravili Rina Eterović Goreta, privremena otpravnica poslova Republike Hrvatske u Ruskoj Federaciji, predsjednik kluba Medveščak Damir Gojanović i direktor predstavništva Hrvatske gospodarske komore u Ruskoj Federaciji Jakov Despot.

Ugodnu sportsko-poslovnu atmosferu svojim odličnim nastupom uveličala je zvijezda hrvatske estrade, glazbenica Nina Badrić, koja je u Moskvu došla na poziv Kluba hokeja na ledu Medveščak Zagreb, s kojim već godinama uspješno surađuje.

– Uvijek se lijepo vratiti u Moskvu, koja je prekrasna i koja me se svaki put sve više i više dojmi svojom poviješću, građevinama, ljudima. Uživala sam u druženju s divnim ljudima i drago mi je da sam na poziv Medveščaka došla na ovo lijepo druženje, gostoprimstvo hrvatskog veleposlanstva bilo je na najvišem nivou, a na samom događanju atmosfera odlična, opuštena, baš po mom guštu – rekla je Nina Badrić nakon koncerta održanog u Hrvatskom veleposlanstvu u Moskvi.

Gospođa Eterović Goreta, zahvalivši se vodstvu hokejaškog kluba Medveščak i Hrvatske gospodarske komore na iskazanoj inicijativi, rekla je kako Veleposlanstvo Republike Hrvatske uvijek sa zadovoljstvom podupire svaku mogućnost za promociju naših interesa. Istaknula je važnost kluba Medveščak i njegovih uspjeha u KHL ligi u promociji Hrvatske ne samo u Ruskoj Federaciji nego i u svim državama u kojima se prvenstvo održava.

Predsjednik KHL-a Medveščak Zagreb Damir Gojanović naglasio je da najveći broj utakmica Medveščak igra upravo na području Ruske Federacije. – Iz navedenog razloga, a i poučeni iskustvom naših dosadašnjih partnera vjerujemo da je Medveščak, kao uspješan i prepoznatljiv sportski kolektiv, odličan ambasador za promociju hrvatskih tvrtki na ruskom tržištu – dodajući kako je danas jedina formula odgovornog i uspješnog upravljanja sportskim projektima, ali i poslovnog uspjeha, aktivno povezivanje sporta i biznisa s ciljem provođenja zajedničkih interesa.

>>Nina Badrić na proslavi rođendana Eve Cavalli

>>Nina Badrić ovom fotografijom iznenadila svoje obožavatelje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije