Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iz crvenog lavora

Nije bevanda nego led: Mladen Grdović prekrižio se, polio pa zajaukao

Mladen Grdović
Foto: Screenshot
25.08.2014.
u 15:42

Grdović je izazvao Jasmina Stavrosa, Matu Bulića i Severinu Vučković koja je već ranije prihvatila izazov i zalila se hladnom vodom odjevena u kupaći kostim.

Zadarski pjevač Mladen Grdović koji je i sam priznao da voli zaviriti u čašicu ovog se puta klonio omiljene bevande i prihvatio izazov koji je pred njega postavila Antonija Blaće.

Odjeven u crne kratke hlačice i bijelu majicu, Grdović se polio kantom leda i ledene vode i tako podupro humanitarnu akciju kojoj je svrha podizanje svijesti o ALS-u – amiotrofičnoj lateralnoj sklerozi, bolesti koja napada neurološki sustav.

Grdović je izazvao Jasmina Stavrosa, Matu Bulića i Severinu Vučković koja je već ranije prihvatila izazov i zalila se hladnom vodom odjevena u kupaći kostim.

 

>>Ovo je jedini video polijevanja kantom leda koji trebate vidjeti!

>>Mandžukić se polio ledenom vodom, pogledajte koga je izazvao da učini isto

 

Komentara 1

LO
Lopovenavjesala
01:42 26.08.2014.

Samo jadnici se polijevaju vodom, neki iz lonca, neki iz kahlice. Gadljivo za vidit! To je icebucketchallenge, ili u prijevodu 'izazov kante leda'. Da, leda, a ne vode. OMG.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije