Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
atp umag

Na castingu za hostese velika navala dugonogih djevojaka

atp umag
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/11
29.05.2014.
u 17:26

Od 17. do 27. srpnja 2014. održava se 25. izdanje turnira Vegeta Croatia Open

Prvi od ukupno tri castinga za izbor hostesa jubilarnog 25. Vegeta Croatia Opena održan je u Ray Clubu na zagrebačkom Jarunu. Pod budnim okom već iskusnog Daniela Bilića sa Soundset radija koji je moderirao ovo događanje i prijašnjih godina, žiri u sastavu Tihana Harapin Zalepugin, najpoznatija hrvatska modna agentica, plesači Petra Jeričević i Damir Horvatinčić te predstavnik Podravke Mario Šarlija, voditelj prodaje za regiju Zagreb, izabrao je djevojke s područja Zagreba i zagrebačke okolice. Još dva castinga održat će se u Umagu i Osijeku, a ukupno će se ove godine u Umagu okupiti 140 hostesa iz cijele regije.

Interes je i ove godine jako velik te je do sada na natječaj za mjesto ATP hostese pristiglo više od 500 prijava. Kao i dosadašnjih godina, najviše prijava stiže iz Slavonije, Zagreba i Istre, a natječaj je otvoren do kraja lipnja 2014.

Upravo su hostese zaštitna lica i najljepša strana umaškog turnira, stoga ne čudi velik interes djevojaka za poziciju ATP hostese. U zadnjih desetak godina u ovom se idealnom ljetnom poslu okušalo više od tisuću djevojaka. No, hostese nisu samo zaštitna lica turnira. One su i nezamjenjivi dio organizacijskog tima kojega čini čak 500 ljudi i imaju vrlo odgovorne funkcije u desetak različitih službi – bilo da su vezane uz organizaciju turnira, aktivnosti na ATP stadionu ili kao dio službi u dodatnim sadržajima turnira izvan stadiona.

Ove se godine stavlja poseban naglasak na Fun zonu, tako da se otvara prostor za rad svim djevojkama koje vole provoditi vrijeme s djecom te žele i imaju volju biti dijelom interaktivnih aktivnosti i zabavnih natjecanja.

Od 17. do 27. srpnja 2014. godine održava se 25. izdanje turnira Vegeta Croatia Open, a Umag će u tom razdoblju iznova postati središte jednog od najznačajnijih društvenih događaja u Hrvatskoj i nezaobilazni centar tenisa, ljepote, zabave, druženja te doživljaja okusa i mirisa Istre.

>>Izbor hostesa za Umag koje će gledati 412 milijuna ljudi

Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije