Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
borba s teškom bolešću

Morrissey ima rak: Neću se brinuti o tome, odmarat ću kad budem mrtav

morrissey
Foto: PBG/Press Association/PIXSELL
1/3
07.10.2014.
u 18:30

Bivši frontmen Smithsa, punog imena Steven Patrick Morrissey, otkrio je kako je prošao četiri tretmana za uklanjanje kancerogenih stanica

Morrissey ima rak. Poznati britanski pjevač otkrio je da boluje od teške bolesti u intervjuu za španjolske dnevne novine El Mundo.

Bivši frontmen Smithsa, punog imena Steven Patrick Morrissey, rekao je kako je prošao tretman kako bi se uklonile kancerogene stanice. Morrissey posljednjih godina ima problema sa zdravljem te je više puta otkazivao dijelove turneja.

– Četiri puta su mi već uklanjali kancerogene stanice, no svejedno. Ako umrem, umrem. Ako ne umrem, onda neću umrijeti. Sada se osjećam dobro – rekao je 55-godišnji pjevač.

Trenutačno se nalazi na europskoj turneji koja je sinoć otpočela u Lisabonu, a završit će u Grčkoj u studenom. 

 

– Svjestan sam da na nekim posljednjim fotografijama izgledam nezdravo, no to je ono što vam bolest čini. Neću se brinuti o tome, odmarat ću kad budem mrtav – kaže.

 

U lipnju je otkazao dio američke turneje, a prošle godine otkazao je čak 22 koncerta. Posljednje objavljene bolesti uključuju upalu pluća, čir, anemiju te Barrettov sindrom, bolest jednjaka.

Morrissey je također rekao da je sada u godinama kada više ne bi trebao stvarati glazbu.

– Mnogi skladatelji klasične glazbe umrli su u 34. godini. A ja sam još tu i nitko ne zna što sa mnom. Uz malo sreće, prestat ću pjevati zauvijek, što će mnoge ljude učiniti sretnima – dodao je.

>>Morrissey prekinuo turneju jer je ostao bez zdravstvenog osiguranja

>>Morrissey obradio Loua Reeda

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije