Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon 35 godina pobjeda Grdovića

Vratila se publika i šušur na Splitski festival, Grdoviću ovacije

56. Splitski festival
Foto: Hrvoje JelavićPIXSELL
1/19
10.07.2016.
u 12:38

- Poslije 35 godina! Uvijek sam bio drugi, drugi, drugi...Hvala Splitu, hvala Hrvatskoj, hvala ljudima koji su glasovali za mene...

Duboko ganut i bez želje da skriva suze koje su mu stalno navirale, noćas je na Prokurativama bio ljubimac splitske publike, Mladen Grdović koji je na 56. izdanju najpopularnijeg domaćeg festivala osvojio Grand Prix.

- Poslije 35 godina! Uvijek sam bio drugi, drugi, drugi...Hvala Splitu, hvala Hrvatskoj, hvala ljudima koji su glasovali za mene. Hvala i vama novinarima koji ste me uvijek podržavali bez obzira na neke moje ispade. Ja sam jednostavno hiperaktivan. Volim vas, izjavio je emotivno jako taknut nakon proglašenja pobjednika Mladen Grdović.

U natjecateljskom dijelu završne večeri Festivala zabavne glazbe Split 2016. kad je svima dragi Zadranin izišao na pozornicu i sa klapom "Munita" zapjevao skladbu "Ostavljam vas najdraži moji", bilo je više nego jasno da je apsolutni favorit. A, kad je Grdović krenuo u gledalište, zaorio se dugotrajni pljesak i nastale ovacije, a u back stageu samo se moglo čuti - Ma tko mu je ravan?! Diga je sve na noge! Samo on piva punin srcen!

Foto: Hrvoje JelavićPIXSELL

Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Na ovogodišnjem Festivalu pjevački debitant Tonči Huljić dobio je prvu nagradu stručnog žirija i treću nagradu publike za skladbu "Amico mio goodbye". Splićani, redovito "grintavi" i "uvik kontra" pomalo su prigovarali kako bi bilo ljepše da je pozornica na starom mjestu, da je okrenuta prema moru, ali svi su suglasni u jednom - vratila se publika i šušur na treću večer Festivala. I zadovoljni što je na pravoj ljetnoj glazbenoj fešti bilo i debitanata i povratnika i legendi.

Pozornost muškog dijela publike i izvođača iza pozornice plijenile su dame u vrlo atraktivnim haljinama poput Žanamari, Nede Parmać, Izabele Martinović, ali izuzetan styling voditeljice, novinarke HTV Studio-Split Mariole Milardović Perić nije nikome promaknuo.

>>Fantastična finalna večer 56. Splitskog festivala!

Komentara 17

SX
sudbina x
14:16 10.07.2016.

Ova Grdovićeva izjava kako je hiperaktivan i moli novinare za oprost, samo govori kolika je ljudina taj Grdović. Novinari su ga godinama ismijavali, rugali mu se i policiju prisiljavali da ga privodi a on se njima izvinjava..Ako je itko zaslužio pobjedu onda je to Mladen Grdović. Bravo majstore, živjela bevanda.

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
13:22 10.07.2016.

splitski festival je rezerviran za huljica i njegove pulene...ove godine je huljicev falset bio masakar za usi i jednostavno bilo bi tragikomicno da je pobjedio...to su zakljucili producenti a i sam huljic i zato je pobjedio grdovic ja bih rekao zasluzeno.

DO
Dormen
13:55 10.07.2016.

Čestitke,bravo Mladene legendo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije