Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijerno:

Mila Elegović predstavlja pjesmu 'Noina arka'

mila elegović
Foto: PR FOTO
12.12.2013.
u 19:00

Nakon singla i videospota za pjesmu "Koka", zagrebačka glumica i pjevačica Mila Elegović predstavlja novu, autorsku pjesmu i videospot "Noina arka".

Nakon singla i videospota za pjesmu "Koka", zagrebačka glumica i pjevačica Mila Elegović predstavlja novu, autorsku pjesmu i videospot "Noina arka". Ovaj božićni singl već je stigao do radijskih postaja, a riječ je o pjesmi kojom je Mila "ispričala" divnu božićnu priču u kojoj je glavni protagonist mali čovjek, a najveća vrijednost – dobrota.

Tišina Scene Travno u Zagrebu, elegantna i nježna Mila Elegović u bijelom obasjana plamenom svijeća, Matej Meštrović za klavirom, Djed Božićnjak... tako je bilo na snimanju videospota.

Videospot su režirali Marko Stanić i Denis Lepur, za produkciju ja zaslužan Kadar 22; riječ je o ekipi koja je radila i na prethodnom videouratku "Koka". Pjesmu potpisuje Mila Elegović, a glazbeni producent je Zvonimir Dusper Dus. "Na Božić svi gledamo gore i želimo da čuda postoje, a istina u srcu piše, budi dobar i ništa više." (Noina arka, Mila Elegović).

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije