Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakav šok!

Marija Šerifović poklonila dečku džip od sto tisuća eura?!

marija šerifović
Foto: Leonard Ninčević/Pixsell
20.06.2014.
u 23:01

Pjevačica Marija Šerifović navodno je iskeširala sto tisuća eura za Range Rover koji je poklonila svom novom dečku, piše Alo...

Pjevačica Marija Šerifović navodno je iskeširala sto tisuća eura za Range Rover koji je poklonila svom novom dečku, piše Alo. Iako je nedavno priznala da je bila sa ženom, svoje prijatelje iznenadilo je njeno priznanje da je poklon kupila svom novom dečku.

- Sad smo kompletni. Dečko i cura, napisala je Marija fotografiju na kojoj je džip njezinog navodno dečka, priljubljen uz njen automobil. U nastavku je odbacila šanse da se radi o ženi. - Odgovor je jednostavan, jedan je moj, a drugi mog momka. Dobio je na poklon. Još neko pitanje, pitala je Šerifović svoje prijatelje.

>>Marija Šerifović: Lezbijka sam i planiram postati majka!

Ključne riječi

Komentara 1

PE
pedroso
09:56 21.06.2014.

kakva glupost

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije