Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zasjenila i vatromet

Lidija Bačić u kratkoj crnoj haljinici pokazala duge noge

lidija bačić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/7
15.06.2015.
u 10:18

Lidija Bačić nastupila je na finalnoj večeri Međunarodnog festivala vatrometa koji se održavao na zagrebačkom jezeru Bundek

Lidija Bačić zasjenila je sinoć i vatromete na Bundeku. Zgodna je pjevačica, naime, nastupila na finalnoj večeri Međunarodnog festivala vatrometa koji se održavao na zagrebačkom jezeru Bundek.

Atraktivna Lidija za nastup je odabrala kratku crnu haljinicu kojom je pokazala svoje duge noge. Osim nogama, Lidija je pozornost privlačila i dubokim dekolteom.

Foto: Alcatel

>> Lidija Bačić: Nikome nisam priznala, ali vama hoću...

Komentara 4

MO
morska
14:21 15.06.2015.

I? Sto sada??? Ajmeeee...Lidija pokazala nesto!

FR
franjom18
14:58 15.06.2015.

a moga je slikat iz podruma, imala bi jos duje cak bi vidia i boju mudanti, nije ti neki trik, proziran, a ca su te noge vridne, ca su javne a, moj sjore i ti bi triba malo u skolu, ba naucis da nimores, varati jude, e sempija!

SO
sohnahoakasaa
15:00 16.06.2015.

Strašno...Izgled kafansko-birtijaške pjevačice. Šteta je s glasom i može nekog zabaviti. Jeftino i bljak....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije