Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadila fanove

Lidija Bačić objavila spotove za pjesme Sat otkucava i Prokleto dobro ljubiš

Lidija Bačić
Foto: Croatia Records
1/3
28.12.2015.
u 15:50

Tekst pjesama potpisuje Fayo, glazbu i aranžman za "Sat otkucava" potpisuje Natko Smoljan, a za pjesmu "Prokleto dobro ljubiš" je glazbu napisao Denis Dumančić, dok je na aranžmanu radio Igor Ivanović. Spotove potpisuje Dario Radusin.

Popularna Lidija Bačić iznenadila je sve fanove te je u isto vrijeme objavila dvije nove pjesme. Radi se o pjesmama "Prokleto dobro ljubiš" i "Sat otkucava" za koje je snimila i spotove, a premijeru ste točno u podne mogli vidjeti na CMC televiziji te na portalu 24sata.hr.

– Jako sam uzbuđena što su danas izašle moje dvije pjesme. Zašto dvije? To je novogodišnji poklon svim mojim fanovima, koji su s nestrpljenjem iščekivali nešto novo od mene. Odlučila sam ih iznenaditi i počastiti s dvije sjajne pjesme. "Prokleto dobro ljubiš" je moćna pjesma koja me osvojila na prvu. Puno žena će se u njoj pronaći. "Sat otkucava" je pjesma koja će obilježiti mnoge izlaske i provode s društvom. Pojačajte na najjače i uživajte – poručila je Lidija Bačić. 

Tekst pjesama potpisuje Fayo, glazbu i aranžman za "Sat otkucava" potpisuje Natko Smoljan, a za pjesmu "Prokleto dobro ljubiš" glazbu je napisao Denis Dumančić, dok je na aranžmanu radio Igor Ivanović. Spotove potpisuje Dario Radusin.

Pogledajte spotove:

Sat otkucava

Prokleto dobro ljubiš 

Lidija Bačić  godinu zaključuje pjesmama koje je objavila uoči nastupa na Viru, gdje će publiku uvesti u Novu godinu skupa s Letećim odredom. Pjevačica je krajem prošle godine objavila pjesmu "Kaktus", koja je naišla na odlične reakcije publike, s pjesmom "100% možda" nastupila je na CMC festivalu u Vodicama ove godine, a singl "Odlično se snalazim" objavila je proteklog ljeta. 

Komentara 6

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
10:12 29.12.2015.

majko moja mila koja jeftina cajkuša... šteta, a mogla je biti dobra pjevačica

HA
hammer
08:49 29.12.2015.

Kaj su to spotovi? Sramota što to ima naziv spot……A o pjesmama da ne pričam…

Avatar Ironman0105
Ironman0105
20:10 28.12.2015.

Jos malo novokomponovane srpske narodne muzike. Velite u prvoj recenici da je ova popularna. Gdje? U crnoj gori, bosni i srbiji? Zasto ne pisete o glazbenicima koje Hrvati vole? Jos nije stigla zapovijed da se zbog promjene vlasti zaboravi "regija" i ponovo obrati paznja Hrvatskoj i Hrvatima?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije