Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliko priznanje

Jelena Rozga u Sarajevu dobila nagradu za pjevačicu desetljeća

jelena rozga
Foto: PR FOTO
1/4
14.11.2016.
u 09:01

Grupacija Avaz dodijelila je nagrade izvođačima iz regije, a naša pjevačica ovu je nagradu osvojila glasovima publike

Povodom obilježavanja 25 godina postojanja i uspješnog djelovanja, grupacija Avaz prošli mjesec proslavila je jubilej spektakularnim koncertom u sarajevskoj Zetri. Tom prigodom dodijeljene su i nagrade izvođačima  iz cijele regije, a nagradu za pjevačicu desetljeća pripala je Jeleni Rozgi.

Riječ je o nagradi koju je glasovima odlučila publika, što je za Jelenu Rozgu imalo posebnu značenje. - Svaka nagrada od publike za mene ima najveći sjaj. Ovo je naša nagrada jer zajedno smo najbolji. Hvala Sarajevo za ljubav, sigurna sam da se uskoro vidimo - izjavila je Jelena.

>>Jelena Rozga pokazala duboki dekolte, a Maja Šuput i ono ispod

Komentara 2

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
09:11 14.11.2016.

Kaj je..... je! Rozga je fakat prava pevaljka!

DU
Deleted user
23:33 14.11.2016.

taj ko je savetovao da se razgolićuje je nije dobro savetovao, ne priliči joj, ulazi u veoma gadnu trku sa ostalim pevačicama, pa i starletama, plus mislim da bi pored ovoliko gole mesine na sve strane, jedna pevačica sa svedenim i pristojnim izgledom bi automatski bila i jedina takva pevačica... ne stoji joj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije