Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prilep i budva

Jelena Rozga slavila rođendan dva dana u dva grada

jelena rozga
Foto: Danilo Novović
1/10
25.08.2015.
u 11:29

Ljetna turneja još je u punom jeku, tako ovaj vikend odvela ju je prvo u Makedoniju gdje je održala dva fantastična koncerta i u Budvu gdje je nastupila u diskoteci Top Hill

Ljeta i rođendani Jelene Rozge tradicionalno su radni i dočekuje ih na koncertima okružena svojim publikom onako kako ona i najviše voli.

Ljetna turneja još je u punom jeku, tako ovaj vikend odvela ju je prvo u Makedoniju gdje je održala dva fantastična koncerta i u Budvu gdje je u najvećoj diskoteci Top Hill održala spektakularan koncert i još jednom potvrdila svoj status jedne od najtraženijih pjevačica širom regije.

Ovaj vikend bio je poseban za Jelenu jer je slavila rođendan. Naime prvo su joj nakon koncerta u Prilepu organizatori i prijatelji priredili rođendansko iznenađenje kada je koncert prekinut glazbenim gostima iznenađenja i Jelena je zajedno s publikom koncert nastavila u rođendanskom stilu pjesmom do jutra. Baš kako i slavljenica zaslužuje u Top Hillu ju je dočekalo drugo iznenađenje, gdje su joj pripremili rođendansku tortu. Ovakvo slavlje Jelena će još dugo pamtiti jer baš taj dan bila je obasuta s ljubavlju svoje publike i prijatelja.

Ovo ljeto Jelena putuje dan za danom održavajući brojne koncerte i družeći se s publikom, a može se i pohvaliti da gdje god je nastupala tražila se ulaznica više i uvijek napravila lom za pamćenje. Izuzetak neće biti ni 26.08. kada će nastupit u Karlovcu na Danima piva.

>>Jelena Rozga i Stjepan Hauser ponovno u nježnom zagrljaju

>>Evo kako Rozga mami obožavatelje na koncert

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije