Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rozgine disco čizmice

'Mani se loših cipela, život je kratkog vijeka'

jelena rozga
Foto: Facebook
1/8
24.03.2015.
u 10:28

Lijepa Splićanka pohvalila se novom frizurom i poručila obožavateljima da ih voli. - Ništa mi neće ovaj dan pokvarit'...Volim vas! - napisala je Jelena i prikupila desetke tisuća lajkova.

Jelena Rozga ima vojsku obožavatelja, koji joj svakodnevno daju komplimente na društvenim mrežama, no nešto čak ni oni nisu mogli podnijeti.

Naime, lijepa Splićanka pohvalila se novom frizurom i poručila obožavateljima da ih voli. - Ništa mi neće ovaj dan pokvarit'...Volim vas! - napisala je Jelena i prikupila desetke tisuća lajkova.

Svi su pohvalili kosu, no cipele su napali. - Mani se loših cipela, život je kratkog vijeka - jedan je od komentara na Jelenin modni promašaj. Nazvali su je i predivnom, no cipele su nazvali očajnima. Što vi mislite o Jeleninim cipelama? Biste li ih pohvalili ili pokudili?

 

>>Milan Popović i Jelena Rozga priču o vezi smatraju apsurdnom

>>Jelena Rozga komentirala vezu s Popovićem: Istina ima samo jedno lice!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije