Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
laskavo

Evo koje su dvije Splićanke na popisu 100 najseksi žena u Europi

24.10.2014., Zagreb - Premijera predstave Amadeus u kazalistu Gavella privukao je veliki broj poznatih osoba. Natasa Janjic.  Photo:
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/8
15.04.2015.
u 19:25

Popularnu pjevačicu Jelenu Rozgu i glumicu Natašu Janjić prepoznala je ekipa portala Bryaan Bazaar pa ih uvrstila na svoj laskavi popis

Ma može Severina svaki dan izazivati golišavim fotografijama koje objavljuje na svom Instagram profilu, ali na popisu 102 najseksepilnije Europljanke od popularne pjevačice ni traga ni glasa.

Na laskavu popisu portala Bryaan Baazar zato su se našle dvije njezine sugrađanke.

Pjevačica Jelena Rozga i Nataša Janjić brane boje Hrvatske među najzgodnijim curama u Europi, a da im to godi, pokazala je glumica koja je popis objavila na Facebooku uz opasku: "Mislim, stvarno ne mogu odoljeti da se ne pohvalim." Nataša, koja uskoro nastavlja snimati seriju "Patrola na cesti" trenutačno je u Londonu.

U britanskoj prijestolnici živi i njezin novopečeni dečko, ginekolog Marko Kisić.

Jelena Rozga danas nije odgovarala na naše pozive, a zauzeta je koncertnim nastupima po regiji.

>>Jelena Rozga: 'Godinama se borim s neizlječivom bolesti'

Komentara 2

DU
Deleted user
22:25 15.04.2015.

"...Ma može Severina svaki dan izazivati golišavim fotografijama... ali na popisu 102 najseksepilnije Europljanke od popularne pjevačice ni traga ni glasa. ..."__________Severina se zato nalazi na popisu 100 000 najseksipilnijih glumica Youporna...

RI
RI813
16:09 16.04.2015.

Naša ševerina je za mene na 1 mjestu super je ona .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije