Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zamjera joj puno toga

Jelena Orešković se obrušila na Katarinu Rautek, evo zašto

Katarina Rautek
Foto: Pixsell
31.01.2017.
u 15:16

Bivšoj mankenki smeta što Katarina koristi medijski prostor kako bi svog bivšeg partnera, a Jeleninog prijatelja, prikazala kao nasilnika.

Bivša manekenka Jelena Orešković, koja od udaje za francuskog dizajnera iranskog podrijetla Hermidasa Atabeykia živi u Parizu, na svom Facebook profilu poslala je poruku bivšoj pjevačici E.T.-a Katarini Rautek.

Katarina je nedavno prekinula vezu s Krešimirom Svitlanovićem za kojeg tvrdi da ju je fizički zlostavljao, a s kojim ima dvoje djece. Pjevačica se nedavno zaručila za muškarca kojeg je upoznala preko društvenih mreža.

Jelena je, sudeći prema njenim objavama na Facebooku, Krešimirova prijateljica i zato se osjećala dužnom uputiti poruku Katarini. 

- Ona nas opet, po ne znam koji put, putem medija ubjeđuje da je otac njene djece kriv za to sto je sirota morala posegnuti za kapljicom čak i kad po djecu odlazi u vrtić ! Mora da joj je 'manijak', kojeg slučajno osobno znam kak izuzetno mirnog i sramežljivog dečka iz kvarta, dva puta stavio i opasnu drogu u ljubljenu joj kapljicu kad mu je rodila čak dvoje djece! - napisala je Jelena.

Jelena Orešković je nakon nekog vremena obrisala ovaj post.

>>Katarina Rautek se zaručila, dva mjeseca nakon što je bivšeg optužila za zlostavljanje

Komentara 5

PA
pajopatak
17:28 31.01.2017.

ubjeđuje ? meni dosta...

TO
toljaga22
16:14 31.01.2017.

obračun zmija

KV
kvatrić
17:34 31.01.2017.

Ne znaš koja je korisnija za društvo, pevaljka ili manekenka. Beskoristan klatež.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije