Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tamburaši za dušu

Ivica Plivelić Iva i Igor Delač u singlu 'Ja neću kraj'

tamburaši za dušu
Foto: Screenshot
1/2
10.04.2015.
u 11:31

Plivelićevo druženje s tamburom započinje još u djetinjstvu, u rodnim Apševcima. Od 1991. živi u Otoku gdje osniva tamburaški sastav “Zlatni pet”, a nakon godinu dana pridružuje se sastavu “Žute dunje” iz Vinkovaca. Nakon povratka kući, 1999. godine osniva “Tamburaše za dušu” te sklada svoje prve pjesme

Ivica Plivelić Iva, osnivač i voditelj popularnih Tamburaša za dušu te najbolji basprimaš u Hrvatskoj, predstavlja singl i spot "Ja neću kraj" kojim najavljuje svoj autorski album "20 godina s pjesmom i tamburom". U pjesmi za koju je Plivelić sam napisao glazbu, tekst i aranžman, gostuje Igor Delač, jedan od najprepoznatljivijih domaćih vokala.

Plivelićevo druženje s tamburom započinje još u djetinjstvu, u rodnim Apševcima. Od 1991. živi u Otoku gdje osniva tamburaški sastav “Zlatni pet”, a nakon godinu dana pridružuje se sastavu “Žute dunje” iz Vinkovaca. Nakon povratka kući, 1999. godine osniva “Tamburaše za dušu” te sklada svoje prve pjesme. Od 2009. godine s “Tamburašima za dušu” sudjeluje u serijalu Hrvatske radiotelevizije “Lijepom Našom” gdje upoznaje mnoge kolege s kojima surađuje na svom prvom solističkom albumu koji bi za Croatia Records trebao biti objavljen krajem travnja. Sve pjesme na tom albumu potpisuje upravo Plivelić, a u njima mu se pridružuju Hanka Paldum, Igor Delač, Stjepan Jeršek Štef, Marinko Blažinkov i Amir Kazić Leo.

Redatelj i scenarist spota je Dražen Bočkaj, a snimatelj Marko Džavić, dok su glumci u spotu Marijana i Damir Skejo. Spot je sniman u Vukovaru i Karancu, u restoranu "Baranjska kuća".

>>Ovog puta svi su kandidati CMC Top 30 idu dalje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije