Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUŠAO SE KAO MANEKEN

Ivan Zak: Sjajno se osjećam u svečanom odijelu, ali za Arenu sam odabrao ležerniju kombinaciju

Ivan Zak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
05.02.2017.
u 20:15

Nema velike razlike između pozornice i modne piste, kaže Zak

Za koncert sam pripremio sasvim drugačiju garderobu. Sjajno se osjećam u svečanom odijelu, no za pozornicu zagrebačke Arene odabrao sam nešto ležerniju kombinaciju, rekao je Ivan Zak (37).

Pjevač je prošetao modnom pistom i time podržao humanitarni projekt Palčić gore koji ukazuje na potrebe, probleme i posljedice prijevremeno rođene djece i njihovih roditelja. Jaskanski kantautor prvi se puta okušao kao maneken.

- Nema velike razlike između pozornice i modne piste. Dopalo mi se odijelo Martina Arbanasa koje sam nosio pa sam vrlo opušteno pozirao pred fotoreporterima kojima sam morao i pozirati - našalio se Ivan. Tvrdi da ne pati za modnim trendovima, no odabirom odjeće nastoji uvijek ostaviti što bolji dojam.

- Ne slažem se s onom uzrečicom da odijelo čini čovjeka, no načinom odijevanja pokazuješ važnost prilici za koju si se više ili manje uredio - rekao je Zak. Na modnoj pisti premijerno je otpjevao svoju novu pjesmu “Da si tu” pa odjurio na dodjelu Hrvatskog karting i auto saveza. Ivanu je uručena posebna nagrada za promociju hrvatskog automoto sporta, a veseli ga što zbog velikog interesa za njegov koncert od danas kreću u prodaju karte za gornju tribinu u Areni Zagreb.

>> Ivan Zak i druge domaće zvijezde zablistale na humanitarnoj reviji zagrebačkog Sajma vjenčanja

>> Ivana Zaka ganule reakcije obožavateljica na njegov novi hit 'Da si tu'

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije