Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nemeš i Marijana

I dalje se vole kao nekad: Par iz BB-a uživa u kuhinji

marijana i nemeš
Foto: Facebook
14.02.2014.
u 16:44

Nikola Nemešević i Marijana Kovačević, skandalozni par iz regionalnog Big Brothera, i dalje uživaju u ljubavi...

Nikola Nemešević i Marijana Kovačević, skandalozni par iz regionalnog Big Brothera, i dalje uživaju u ljubavi. Objavili su tako i komičnu fotografiju iz kuhinje. Marijana je pozirala u poprilično seksi izdanju – kratkoj crnoj haljini i vrtoglavo visokim potpeticama, držeći tanjur s palačinkama u rukama.

Nemeš je imao pregaču, a pretpostavlja se da je slasne palačinke ispekao on. Imao je i pregaču na kojoj je napisao "Dođi na večeru". Čini se da se i dalje vole kao nekad.

>>Ljubav Nemeša i Marijane cvjeta i dalje

Komentara 1

ME
melanija
17:57 14.02.2014.

sad mi je lakse kad to znam. ali niste nam rekli gdje su i sto rade njezin bivsi i dijete koje ona ima s njim i koje ju je imalo prilike gledati na tv/u u klincu s nepoznatim muskarcem a i dan danas na youtubu. i gdje su i stop rade njegovi roditelji? ajde otkrij nam i ove podatke, novinarcicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije