Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imitatorica

Hoće li se Severina naljutiti? Nina Badrić je oponašala u tv showu, pogledajte kako

Nina Badrić
Foto: Promo
1/4
03.01.2017.
u 14:44

Pjevačica je poznata po oponašanju kolega i pristala je u showu Ivana Ivanovića kratko biti Severina, Josipa Lisac, tereza Kesovija....

Nina Badrić poznata je po tome što dobro imitira druge poznate osobe, ali rijetko imamo priliku uživati u toj njenoj duhovitoj strani. Gostujući nedavno u emisiji Ivana Ivanovića pristala je odglumiti neke od svojih kolega.

Najbolja je u imitacijama Severina i Josipe Lisac čije glasove i držanje oponaša savršeno, a jednako dobro joj ide i 'skidanje' Tereze Kesovije, Jelene Rozge, Zrinka Tutića, Baby Dooksa i drugih.

O tome ljute li se njeni kolege kad ih oponaša i što bi rekla kad bi netko drugi imitirao nju, Nina kaže:

- Ne bi se trebao nitko ljutiti i ja bih voljela da mene netko imitira i to bi značilo da sam karakteristična - rekla je Nina u emisiji. Ako je produkcija showa "Tvoje lice zvuči poznato" gledala ove njene imitacije mogli bi ozbiljno razmisliti o tome da Ninu angažiraju u nekoj od sljedećih sezona. 

 

Komentara 1

GR
grodar
15:18 03.01.2017.

Oba dvije srpkinje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije