Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Priznao

Giuliano Đanić: Bio sam u vezi s Jelenom Rozgom!

Giuliano i Kristina
Foto: Boris Ščitar
19.11.2013.
u 16:19

Giuliano Đanić gostovao je u MaPet showu Marijane Batinić i Petre Nižetić, a priznao je da je nekad bio u vezi s Jelenom Rozgom

Giuliano Đanić gostovao je u MaPet showu Marijane Batinić i Petre Nižetić, a priznao je da je nekad bio u vezi s Jelenom Rozgom. – Da, istina je da sam bio u vezi s Rozgom, bili smo dica, Jelena je ovako super cura – potvrdio je Đanić. Nije otkrio koga je sve ljubio tijekom svojih najslavnijih dana, no priznao je da je nevinost izgubio još u osnovnoj školi.

Ipak, najsretniji je bio kada je zaveo svoju suprugu Kristinu. – Brak je uvijek bio i bit će stvar kompromisa. Recept se krije u tome da treba reći: "Da, ženo, u pravu si" – zaključio je Giuliano.

Ključne riječi

Komentara 5

SL
stalno lazu
19:24 19.11.2013.

Griz i ja ja

HO
horok
19:53 19.11.2013.

šta bio, ......

Avatar Nihon no Koku
Nihon no Koku
17:52 19.11.2013.

i svi katolici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije