Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podrška narodu!

Dečki iz Dubioza kolektiva otkazali sve komercijalne koncerte u BIH, sviraju besplatno!

Dubioza Kolektiv (1)
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
11.03.2014.
u 18:35

Dečki iz benda Dubioza kolektiv odlučili su, u znak solidarnosti, otkazati sve komercijalne koncerte u Bosni i Hercegovini...

Dečki iz benda Dubioza kolektiv odlučili su, u znak solidarnosti, otkazati sve komercijalne koncerte u Bosni i Hercegovini. Bend je najavio i kako će ipak nastaviti nastupati na ulici besplatno te time podržati građane u njihovoj borbi za bolju BIH, piše Radio Sarajevo.

– U pitanju su koncerti koji su dosad bili odobreni u BIH, kao i svi oni za koje su se radili pregovori i koji su već bili dogovoreni. Sve dok traju prosvjedi, u BIH nećemo svirati za novac, potvrdio je Vedran Mujagić.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

>>Pogledajte šaljivu trubadursku video pozivnicu Dubioze Kolektiv

Komentara 3

D1
d12345
19:23 11.03.2014.

Čemu ova reklama i usluga ovome coca cola-komunističkom-veliko bošnjačkom sastavu.....večernji se srozava sa ovim polupismenim novinarčićima

MA
malitrn
20:11 11.03.2014.

ma nek idu svirat u tursku

DU
Deleted user
22:15 11.03.2014.

S obzirom da su im sve pjesme na isti kalup tj. kad im čuješ jednu pjesmu kao da si čuo sve...pošteno od njih da ne naplačuju koncerte!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije